стероиди

Винстрол, Стромба

Винстрол, Стромба е сред най-търсените на пазара в момента. Заради свойствата на Винстрол, Стромба той е препарат номер едно за изсушаване, релеф или изчистване.
Много спортисти споделят, че го взимат през междинните сезони и най-вече пролетта, за да влязат в перфектна форма и външен вид! Извънмерно подходящ за комбиняця с Хормон на растежа!
Винстрол е анаболен стероид,  получен от DHT, със по-слаба активност, което вероятно се дължи на слабо изразения андрогенен характер.

Винстрол, Стромба влиза на пазара през 1961, Разработен от лабораториите Стърлинг в САЩ. Среща се още под наименованията Stromba, Stanabol и Stanol.

logoanabolic

Бодибилдъри, които са го употребявали, споделят, че мускулното наддаване, получено от този медикамент, е сериозно. Има и други мнения, че Stromba не е много добър препарат и че това е доказвано многократно при клинични тестове. При тези тестове е изследвано до каква степен Winstrol ограничава действието на катаболния хормон кортизол. Оказало се, че при 60 мг на кг телесно тегло Winstrol ограничава започналите катаболни процеси едва с 30%.  Но защитниците на Станозолол твърдят, че са запазили почти всичко постигнато след прекратяване на препарата.
Стандартен

Вашият коментар